Innsbruck Low PTX Black - Herre

kr 2 199,00
På lager
SKU
110OUT

Innsbruck Low fra Joya er en robust følgesvenn på turer på fjell og i skogen. Overdelen er laget i en kombinasjon av tekstil og lær av høy kvalitet. Bootsene har også en Proof-Tex membran som gjør at skoene er vannavstøtende, pustende og vindtett. Den patenterte Ortholite innersålen er lett og puster godt - denne består av PU-skum med EVA-forsterkning i hælen.

Den myke Joya-sålen demper hvert steg og gir avlastning av rygg og ledd. Dette gir en helt unik følelse når du går på tur og du vil kjenne forskjellen fra første steg. Skoene er lave og perfekte tursko. Skoene har klassisk knyting med lisser og den runde tåen gir nok plass til tærne.

Siden oppstarten i 2009 har det sveitsiske merket Joya utviklet sko som avlaster rygg, nakke, skuldre og ledd. Den patenterte såleteknologien bidrar til en ekstrem støtdemping og gir en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå som lar foten bevege seg naturlig gjennom steget. Den unike såleteknologien vil styrke muskulaturen, forbedre balansen og gi en bedre kroppsholdning. Skoene til Joya har også blitt sertifisert av tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber med å fremme bedre rygghelse globalt. Kjenn forskjellen fra første steg.

Mer informasjon
Farge Sort
Write Your Own Review
Du omtaler:Innsbruck Low PTX Black - Herre
Alle kopirettigheter er reservert.