Dynamo SR White - Herre

kr 1 999,00
På lager
SKU
065SLIHERRE

Joya Dynamo er en støtdempende og stilig sneaker i skinn. Modellen kombinerer kul design med god komfort, som passer både til en aktiv hverdag og på jobb. Dynamo har yttersåle med anti-skli teknologi, slik at skoene også kan brukes på glatte overflater. Overmaterialet på skoene er av skinn, slik at skoene er godt egnet for utendørs aktiviteter, som til jobbhverdag innendørs.

Skoen er godt egnet for de som står og går mye gjennom arbeidsdagen og er på jakt etter en sko som vil passe godt til jobbuniformen. Dynamo finnes i fargene sort og hvit.

Siden oppstarten i 2009 har det sveitsiske merket Joya utviklet sko som avlaster rygg, nakke, skuldre og ledd. Den patenterte såleteknologien bidrar til en ekstrem støtdemping og gir en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå som lar foten bevege seg naturlig gjennom steget. Den unike såleteknologien vil styrke muskulaturen, forbedre balansen og gi en bedre kroppsholdning. Skoene til Joya har også blitt sertifisert av tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber med å fremme bedre rygghelse globalt. Kjenn forskjellen fra første steg.

Mer informasjon
Farge Hvit
Write Your Own Review
Du omtaler:Dynamo SR White - Herre
Alle kopirettigheter er reservert.