Joya Amalfi

Out of stock
SKU
632SAN

Amalfi er en lett og lekker sandal med komfort i hvert steg fra Joya. Modellen kommer i mykt og behagelig skinn. Sandalen har bakstropp og to stropper over foten med borrelås, slik at du lett kan justere skoen slik at den sitter godt på foten. Amalfi passer godt som en innesko eller som en sommersandal på varme dager. . Den patenterte Ortholite-sålen er lett og består av PU-skum med EVA-forsterkning i hælen. Den utrolige myke Joya-sålen demper hvert steg og lindrer derfor rygg og ledd. Resultatet er en unik gangkomfort. Den nye Senso-sålen til Joya er spesielt myk i hælen og framfoten, noe som gir en kraftig demping. Skoen passer spesielt godt til personer som har ryggproblemer eller vondt i føtter og ledd.

Sandalen Amalfi kommer i to farger - fargen pearl som er en lys farge med et slør av glitter i seg og fargen pewter som er en blank gråfarge.

Siden oppstarten i 2009 har det sveitsiske merket Joya utviklet sko som avlaster rygg, nakke, skuldre og ledd. Den patenterte såleteknologien bidrar til en ekstrem støtdemping og gir en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå som lar foten bevege seg naturlig gjennom steget. Den unike såleteknologien vil styrke muskulaturen, forbedre balansen og gi en bedre kroppsholdning. Skoene til Joya har også blitt sertifisert av tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber med å fremme bedre rygghelse globalt. Kjenn forskjellen fra første steg.

Mer informasjon
Farge I/T
Write Your Own Review
Du omtaler:Joya Amalfi
Alle kopirettigheter er reservert.