Electra SR Black - Dame

kr 1 999,00
På lager
SKU
793SPO

Joya Electra Black SR er en luftig joggesko med ekstrem stltdemping og anti-skli såle.

3 måneders tilfredshetsgaranti: Ikke fornøyd innen 3 måneder kan du få pengene igjen

Joya Electra SR er en støtdempende og stilig sneaker luftig mesh. Modellen kombinerer kul design med god komfort, som passer både til en aktiv hverdag og på jobb. Electra Black har yttersåle med anti-skli såle, slik at skoene også kan brukes på glatte gulv.

Skoen er godt egnet for de som står og går mye gjennom arbeidsdagen og er på jakt etter en sko som vil passe godt til jobbuniformen. Joya Electra Black SR finnes også til herre. Da heter modellen Flash Black SR.

Om Joya:
Siden oppstarten i 2009 har det sveitsiske merket Joya utviklet sko som avlaster rygg, nakke, skuldre og ledd. Den patenterte såleteknologien bidrar til en ekstrem støtdemping og gir en naturlig rulleeffekt fra hæl til tå som lar foten bevege seg naturlig gjennom steget. Den unike såleteknologien vil styrke muskulaturen, forbedre balansen og gi en bedre kroppsholdning. Skoene til Joya har også blitt sertifisert av tyske AGR, en medisinsk stiftelse som jobber med å fremme bedre rygghelse globalt. Kjenn forskjellen fra første steg. 

Mer informasjon
Farge Sort
Write Your Own Review
Du omtaler:Electra SR Black - Dame
Alle kopirettigheter er reservert.